آموزش پخت پیتزا ایتالیایی ساده مرغ پپرونی کالباس بدون فر صفر تا صد
آموزش پخت پیتزا در آموزش پخت پیتزا خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک و نیم ساعت در یک مکان گرم حجم آن دو برابر شود. سپس آموزش پخت پیتزا یک قسمت را روی سطحی پوشیده از آرد قرار داده و روی […]
آموزش پخت پیتزا ایتالیایی ساده مرغ پپرونی کالباس بدون فر صفر تا صد
آموزش پخت پیتزا
در آموزش پخت پیتزا خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک و نیم ساعت در یک مکان گرم حجم آن دو برابر شود. سپس آموزش پخت پیتزا یک قسمت را روی سطحی پوشیده از آرد قرار داده و روی خمیر را نیز کمی آرد بپاشید. از لبههای خمیر شروع کرده و آن را به شکل یک دایره درآورید.در آموزش پخت پیتزا سنگ پیتزا را به مدت یک ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی ورقه ای که لایه ای از روغن ذرت شیرین آن را پوشانده قرار دهید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را در فر بپزید