آموزش پخت حلوا مجلسی زعفرانی باشیره انگورحلوای هویج زعفرانی آرد گندم زنجبیلی حلوای گندم حلوا پسته
آموزش پخت حلوا
قبل از آموزش پخت حلوا باید بدانید حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بهطور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده میشود.
حلوای تازه
در آموزش پخت حلوا باید بدانید از انواع مشهور حلوا میتوان به ترحلوا، حلوا شکری، حلواهویج، حلواگردویی، حلوا ارده، حلوا لوز، حلوادورنگ و غیره اشاره کرد.
با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا میشود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد میرود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش میشود، میرود.
مواد آموزش پخت حلوا اولیه تهیه حلوا برحسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره میتوان شکر استفاده کرد بر روی آتش شدید به دست میآید.