آموزش پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه یزدی اسفنجی تولد بدون فر و شیرینی صبحانه
آموزش پخت کیک در آموزش پخت کیک جالب است بدانید کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که […]
آموزش پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه یزدی اسفنجی تولد بدون فر و شیرینی صبحانه
آموزش پخت کیک
در آموزش پخت کیک جالب است بدانید کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمدهاست.مواد مورد نیاز در آموزش پخت کیک آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.در آموزش پخت کیک کیکها بهطور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیکهای اسفنجی و چرب یا کیکهای کرهای تقسیم میشوند.