آموزش پخت قیمه

فیلم آموزش پخت قیمه خورش بادمجان سیب زمینی نثار ریزه مجلسی نذری خوشمزه

فیلم آموزش پخت قیمه

خورش قیمه از غذاهای آشپزی ایرانی است. در فیلم آموزش پخت قیمه، برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز سیب زمینی به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعم دهنده استفاده می‌شود.در فیلم آموزش پخت قیمه ادویه‌ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می‌شود دارچین است، برای دادن عطر ویژه به آن مقداری حل و گلاب اضافه شود .

این خورش به همراه پلو سرو می‌شود.

 

ویدیوهای پرطرفدار سایت ویدس