آموزش پخت کشک بادمجان و بادنجان طرز تهیه خانم صرافان روانه جوادی و مجلسی با گردو بدون کشک با ماست رژیمی
کشک بادمجان
کشک بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شدهاست. این غذا معمولاً همراه با نان خورده میشود
مواد لازم
بادنجان
کشک ساییده
پیاز خردکرده
روغن
نمک
سیر ساطوری
نعنای خشک
زعفران ساییده
چرخ کرده
پیازچه ی خرد شده
طرز پخت کشک بادمجان
بادنجان را پوست گرفته و نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت که تلخی آن گرفته شد با آب سرد شده میشوییم و میگذاریم تا آب آن برود. در تهیه کشک بادمجان، بادنجان را در روغن روی آتش ملایم سرخ میکنیم. بادنجان را از تابه خارج کرده و پیاز را در روغن باقیمانده تفت میدهیم. سپس سیر را کمی تفت میدهیم. زردچوبه را اضافه کرده و نعناع خشک را هم در آن تفت میدهیم. بعد از سرخ شدن نعناع، بادنجان را به تابه برمیگردانند و کمی آب میریزند و در تابه را گذاشته و نیم ساعت روی آتش ملایم میگذارند تا نرم شود. در فیلم آموزش پخت کشک بادمجان همچنین میتوانیم آن را بکوبیم تا یکنواخت شود. سپس کمی گردوی خرد شده به کشک بادمجان اضافه میکنیم و با گردو و کشک و پیازداغ و سیرداغ آن را تزئین میکنیم